Vyhřívání skleníku má smysl
Není mnoho majitelů skleníku, kteří mají zkušenosti s jeho pravidelným vyhříváním. S výsadbou rostlin čekají, dokud nepřejdou jarní mrazíky. Na podzim zase mnohdy složitě hledají způsob, jak bohatou úrodu narychlo…
Není mnoho majitelů skleníku, kteří mají zkušenosti s jeho pravidelným vyhříváním. S výsadbou rostlin čekají, dokud nepřejdou jarní mrazíky. Na podzim zase mnohdy složitě hledají způsob, jak bohatou úrodu narychlo…
Prázdniny jsou v plném proudu a s tím také výlety do různých koutů České republiky. Co se letos vydat sbírat inspiraci do různých zahrad a skleníků? Přinášíme Vám několik tipů…
Deštivé počasí nepřináší pouze vláhu pro naše rostliny, ale také nepřátele nejednoho zahradníka, a to slimáky. Jak se jich zbavit nebo alespoň zabránit tomu, aby ničili naši úrodu? Jedním ze…
Začínají Vám dozrávat rajčata a pěkné počasí Vás táhne více ven než do kuchyně? Tak právě pro Vás máme tip na rychlý oběd, který všem určitě zachutná. Co budete potřebovat?…
Zaujalo Vás chytré vybavení skleníku, ale nemáte ho kam dát? Máme pro Vás řešení! Po rozšíření nabídky našeho e-shopu můžete na jednom místě pořídit kromě chytrých komponent i kompletní konstrukci…
Salátové okurky, rajčata nebo papriky pěstuje snad každý, co ale zkusit letos něco netradičního? Právě proto bychom Vám chtěli představit pár plodin, kterými obohatíte nejen svou zahradu, ale také svůj…
Jak jsme na nápad chytrého skleníku přišli už tu zaznělo. Zatím jsme se ale nezmínili o tom, co bylo impulzem k začátku našeho podnikání. Byl to kurz „Chci podnikat“ Jihomoravského…
Minulé léto jsme se setkali s autory geodetického skleníku Pomoduomo, o tom jsme Vám již psali zde. Jejich nápad se nám velmi zalíbil a již tehdy jsme začali hledat cestu k…
Pomalu ale jistě přichází teplé počasí a mnoho zahrádkářů díky tomu začíná odzimovávat své zahrady a zahajovat novou pěstitelskou sezónu. Zahájen byl i provoz Otevřené zahrady v Brně, která je…
Určitě jste již zaznamenali, že naším cílem není pouze prodej chytrého skleníku, ale také podpora široké veřejnosti v myšlence udržitelnosti a pěstování čerstvých lokálních potravin. A právě z tohoto důvodu…