Svěží ředkvičková pomazánka

S příchodem jara a přibývajícími slunečními paprsky máme i my čím dál větší chuť na lehčí a zdravá jídla. Mnozí z nás mají už teď ve svých sklenících nebo hydroponických…

Vynikající salátové zálivky

Každý z nás přece ví, že saláty je nejlepší jíst pěkně čerstvé. A ačkoli je teprve konec února, mnohým z nás se v pěstování ve sklenících či v hydroponických košíčcích…

Hydroponie

Rozvoj je klíčové slovo k úspěchu. My u nás v Sensorii se snažíme neustále rozvíjet, a to nejen náš produkt. Vybudovat Komunitní skleník s chytrou výbavou pro nás byla opravdu…

Rok chytrého pěstitele

Možná jste otřelými zahradníky a jedničkami v oboru, možná tápete, kdy je nejlepší jaký druh zeleniny předpěstovat a zasít. Ať už tak či onak, přicházíme s přehledným návodem a radami…

Předpěstování – Jak na to?

Čas příprav na novou sezónu je tady a s ním také předpěstovávání rostlin. Co je pro takové předpěstování potřeba? V první řadě semínka rostlin, které chcete tuto sezónu pěstovat. Dále…

Den ochrany osobních údajů

Každý si střežíme své soukromí, jak jen se to dá. V dnešním technickém světě se ale může zdát tato činnost jako více než náročná a mnohdy i nekontrolovatelná. Nároky na…

Brokolicový krém

Nový rok začal a v kuchyni se nám dost možná ještě ukrývají poslední kousky vánočního cukroví. Po všech těch promlsaných dnech už ale na sladkosti a těžká jídla není ani…