Výzkum má pomáhat každému z nás

V uplynulých týdnech slýcháme mnoho zpráv o tom, že nové technologie mohou nahradit pracovní místa, u kterých jsme si to ještě nedávno nedokázali vůbec představit. Může to být skvělá příležitost,…

Zapečené noky se špenátem

Počasí je venku velmi proměnlivé, ale i přesto mají mnozí z nás již teď čerstvý špenát vypěstovaný ve svém skleníku. Špenát je velmi bohatý na vitamíny, za zmínku tu rozhodně…

Do nové sezóny s novou aplikací

V dnešní uspěchané době nemá nikdo z nás pořádně na nic čas. Ačkoli je důležité umět se zastavit, snažíme se co nejvíce reagovat na poptávku dnešní rychlé doby. I proto…

Svěží ředkvičková pomazánka

S příchodem jara a přibývajícími slunečními paprsky máme i my čím dál větší chuť na lehčí a zdravá jídla. Mnozí z nás mají už teď ve svých sklenících nebo hydroponických…

Vynikající salátové zálivky

Každý z nás přece ví, že saláty je nejlepší jíst pěkně čerstvé. A ačkoli je teprve konec února, mnohým z nás se v pěstování ve sklenících či v hydroponických košíčcích…

Hydroponie

Rozvoj je klíčové slovo k úspěchu. My u nás v Sensorii se snažíme neustále rozvíjet, a to nejen náš produkt. Vybudovat Komunitní skleník s chytrou výbavou pro nás byla opravdu…

Rok chytrého pěstitele

Možná jste otřelými zahradníky a jedničkami v oboru, možná tápete, kdy je nejlepší jaký druh zeleniny předpěstovat a zasít. Ať už tak či onak, přicházíme s přehledným návodem a radami…