Čerstvá zelenina a bylinky jen pár kroků od gastro kuchyně.
Co mi Chytrý skleník přinese?
Kvalita gastronomie je odrazem použitých surovin. Proč tedy nevařit z chutné, zdravé a voňavé zeleniny sklizené jen pár kroků od kuchyně? Pěstováním lokálních potravin šetříte náklady, chráníte životní prostředí a budujete si pověst odpovědné společnosti.
Pro koho je určen?
Chytrý skleník se hodí do hotelů, restaurací, ale i firemních nebo školních jídelen. Kromě zdravé zeleniny zde pomáhá pěstovat dobré vztahy mezi zaměstnanci, a může mít i vzdělávací přesah.
Kdy se mi investice vrátí?
Chytrá výbava se o většinu rutinních úkolů postará sama, obsluhu zvládne i úplný začátečník. Navíc využívá energie ze slunce, dešťové vody a místní bioodpad. Počáteční investice se vám díky tomu obvykle nejpozději do 3 let vrátí.
Jak je náročná realizace?
Vy zařizujete pouze přípojku elektřiny a vody. Chytrý skleník odesíláme jako sadu komponent společně s přehledným návodem, objednat lze i montáž na klíč. Pěstovat tedy můžete v obou případech ještě v den dodání.
Proč přemýšlet o Chytrém skleníku?

Lokální suroviny
Pěstování lokálního ovoce, zeleniny nebo bylinek přinese nezapomenutelný zážitek pro vaše hosty a vnese motivaci i do kuchyně.
Efektivní provoz
Chytrý skleník odstraní režii spojenou se závozem i skladováním a zajistí nezávislost na proměnlivé dodavatelské nabídce.
Zdravotní nezávadnost
Použité materiály a technologie jsou v souladu s místními předpisy. Nemusíte mít obavy z případné kontroly.