Čerstvá zelenina a bylinky jen pár kroků od gastro kuchyně.

Co mi Chytrý skleník přinese?

Kvalita gastronomie je odrazem použitých surovin. Proč tedy nevařit z chutné, zdravé a voňavé zeleniny sklizené jen pár kroků od kuchyně? Pěstováním lokálních potravin šetříte náklady, chráníte životní prostředí a budujete si pověst odpovědné společnosti.

Pro koho je určen?

Chytrý skleník se hodí do hotelů, restaurací, ale i firemních nebo školních jídelen. Kromě zdravé zeleniny zde pomáhá pěstovat dobré vztahy mezi zaměstnanci, a může mít i vzdělávací přesah.

Kdy se mi investice vrátí?

Chytrá výbava se o většinu rutinních úkolů postará sama, obsluhu zvládne i úplný začátečník. Navíc využívá energie ze slunce, dešťové vody a místní bioodpad. Počáteční investice se vám díky tomu obvykle nejpozději do 3 let vrátí.

Jak je náročná realizace?

Vy zařizujete pouze přípojku elektřiny a vody. Chytrý skleník odesíláme jako sadu komponent společně s přehledným návodem, objednat lze i montáž na klíč. Pěstovat tedy můžete v obou případech ještě v den dodání.

Proč přemýšlet o Chytrém skleníku?

Lokální suroviny

Pěstování lokálního ovoce, zeleniny nebo bylinek přinese nezapomenutelný zážitek pro vaše hosty a vnese motivaci i do kuchyně.

Efektivní provoz

Chytrý skleník odstraní režii spojenou se závozem i skladováním a zajistí nezávislost na proměnlivé dodavatelské nabídce.

Zdravotní nezávadnost

Použité materiály a technologie jsou v souladu s místními předpisy. Nemusíte mít obavy z případné kontroly.

Rádi pro vás připravíme nabídku realizace na míru.