Čerstvá zelenina a bylinky jen pár kroků od gastro kuchyně.

Co mi Chytrý skleník přinese?

Kvalita gastronomie je odrazem použitých surovin. Proč tedy nevařit z chutné, zdravé a voňavé zeleniny sklizené jen pár kroků od kuchyně? Pěstováním lokálních potravin šetříte náklady, chráníte životní prostředí a budujete si pověst odpovědné společnosti.

Pro koho je určen?

Chytrý skleník se hodí do hotelů, restaurací, ale i firemních nebo školních jídelen. Kromě zdravé zeleniny zde pomáhá pěstovat dobré vztahy mezi zaměstnanci, a může mít i vzdělávací přesah.

Kdy se mi investice vrátí?

Chytrá výbava se o většinu rutinních úkolů postará sama, obsluhu zvládne i úplný začátečník. Navíc využívá energie ze slunce, dešťové vody a místní bioodpad. Počáteční investice se vám díky tomu obvykle nejpozději do 3 let vrátí.

Jak je náročná realizace?

Vy zařizujete pouze přípojku elektřiny a vody. Chytrý skleník odesíláme jako sadu komponent společně s přehledným návodem, objednat lze i montáž na klíč. Pěstovat tedy můžete v obou případech ještě v den dodání.

Proč přemýšlet o Chytrém skleníku?

Lokální suroviny

Pěstování lokální zeleniny nebo bylinek přinese nezapomenutelný zážitek pro vaše hosty a vnese motivaci i do kuchyně.

Efektivní provoz

Chytrý skleník odstraní režii spojenou se závozem i skladováním a zajistí nezávislost na proměnlivé dodavatelské nabídce.

Zdravotní nezávadnost

Použité materiály a technologie jsou v souladu s místními předpisy. Nemusíte mít obavy z případné kontroly.

Jak vypadá vzorová realizace?

Rozměry 1,9 x 2,4 x 0,7 m (š/v/h)
Orientační produkce 1 000 ks/rok
Počet košíčků 100
Návratnost < 3 roky
Náročnost údržby 10 minut/týden
Vegetační doba 9-12 měsíců
Životnost > 10 let
Servisní podpora Ano
Provozní náklady < 1000 CZK/rok

Přečtěte si o nás více.

Vaše dotazy rádi zodpovíme.